logo vega blue

O experiență completă de cazare și gastronomie pe malul Dunării

Hotel Vega
Bd. Marea Unire nr. 107, 800066 Galați, România

Hotel Faleza
Str. Roșiori nr. 1, 800066, Galați, România

REZERVĂRI:

Evenimente

Urmărește-ne

Image Alt

Hotel Faleza

by Vega Hotels

Descoperă Faleza Hotel

Hotelul FALEZA by Vega, ideal situat pe malul Dunării , lângă VEGA Hotel, exact în punctul 0 al orașului Galați, binecuvântat de valurile Dunării, este locul unde vibe-ul urban prinde viata. Complet renovat și redecorat în 2019, designul interior al hotelului impresionează cu amenajări moderne și emană energie pozitiva, începând cu primirea luminată de valurile Dunării până la camerele la modă, în culori vibrante.

Adăugând valoare celor 3 stele pe care le poarta, cele 73 de camere din 6 tipuri diferite au fost concepute cu gust, cu mobilier din lemn masiv de stejar, dotate cu toate facilitățile. Garantam oaspeților Faleza Hotel by Vega, o atmosfera relaxanta, de liniște, dar unde se simte și vibrația orașului. Cele 2 restaurante din incinta hotelului, cu terase animate și favorizate de deschiderea panoramica asupra Dunării, aflate în topul gastronomiei gălățene, creează amintiri inedite la Faleza Hotel by Vega.

Faleza Hotel by Vega te invita sa descoperi în orașul binecuvântat de Dunăre, confortul și dotările de 3 ***, vibrația culorilor din decorurile alese, rafinamentul și ospitalitatea, toate într-un nou concept, Vegahotels. Atmosfera creata de proximitate hotelului, Dunărea în toată splendoarea ei, Biserica fortificata Sf Precista cu grădinile sale – monument istoric, simbol al orașului, completează cadrul de poveste oferit de Faleza Hotel by Vega.

Descoperă o locație de poveste, trăiește visul dunărean, la Faleza Hotel by Vega! Doar împreună putem cerea amintiri!

varietate gstronomică

Salon Sunrise

Restaurantul Sunrise atrage prin designul interior și prin calitatea și varietatea preparatelor gastronomice și băuturilor

Centrul de conferinte

Riviera Conference Room

Riviera Conference Room oferă premisele reușitei pentru orice manifestare corporate, sociala sau privata.